VIKTKONTROLL

Kontrollera vikten med balanserad näring!
Att kontrollera sin vikt är ett stort problem för många i dagens samhälle där tiden inte räcker till för att laga en ordentlig frukost och oftast inte heller en bra lunch. Det blir snabbmat och snabba sockerarter i stor utsträckning vilket på sikt ger en försämrad ämnesomsättning med övervikt eller undernärdhet som resultat. Båda dessa problem grundar sig i näringsbrist.
 
Vi som använder Herbalife för att kontrollera vikten gör det genom att med produkternas hjälp berika vår vardag med mer näring där vi idag kanske har ett bristfälligt näringsintag. Vi kombinerar produkterna tillsammans med vanlig mat för att få en optimal lösning för att genom en livsstilsförändring hålla vikten livet ut och samtidigt vara på topp energimässigt.

Vill du gå NER i vikt så byter du ut frukost och en till måltid per dag mot Herbalife Formula 1 måltids shake och att du äter ett bra mål mat om dagen samt strävar mot 3 proteinrika mellanmål per dag.
Vill du gå UPP i vikt lägger du till en Herbalife Formula 1 shake till varje huvudmål du äter samt strävar efter 3 proteinrika mellanmål per dag.
 
Jag följer upp, coachar och genomför regelbundna kroppsskanningar samt ger dig råd och tips kring produkterna och vanlig mat helt kostnadsfritt när du handlar från mig, dessutom har du alltid 30 dagars nöjd kundgaranti, dvs rätt att få alla pengar tillbaka om du inte skulle vara nöjd.

Kontakta mig så löser jag smakprover eller bokar in en kostnadsfri behovsanalys.

Vill du ha hjälp att kontrollera vikten? Öka i vikt? Minska i vikt? Hålla befintlig vikt?

Kontakta mig så kan vi titta på ett upplägg som skulle passa dig.