VIKTKONTROLL

Kontrollera vikten med balanserad näring!
Att kontrollera sin vikt är ett stort problem för många i dagens samhälle där tiden inte räcker till för att laga en ordentlig frukost och oftast inte heller en bra lunch. Det blir snabbmat och snabba sockerarter i stor utsträckning vilket på sikt ger en försämrad ämnesomsättning med övervikt eller undernärdhet som resultat. Båda dessa problem grundar sig i näringsbrist.
 
Jag använder Herbalife för att kontrollera vikten med hjälp av produkterna. För att berika vardagsmaten med mer näring. Jag kombinerar vanlig mat med produkterna för att få en optimal lösning för att  hålla vikten livet ut och samtidigt vara på topp energimässigt.

Vill du gå NER i vikt? Det finns lite olika sätt och upplägg. Ett alternativ är att du byter ut frukost och en till måltid per dag mot Herbalife Formula 1 måltids shake och att du äter ett balanserat mål mat om dagen samt strävar mot 3 proteinrika mellanmål per dag.
Vill du gå UPP i vikt lägger du till en Herbalife Formula 1 shake efter varje huvudmål du äter samt strävar efter 3 proteinrika mellanmål per dag.
 
Jag följer upp dig, coachar, ger råd och tips när du handlar av mig. Det finns även möjlighet att göra kroppsskanningar hos mig. Du alltid 30 dagars nöjd kundgaranti om du inte skulle vara nöjd.

Kontakta mig så bokar jag in dig på en kostnadsfri behovsanalys.

Vill du ha hjälp att kontrollera vikten? Öka i vikt? Minska i vikt? Hålla befintlig vikt?

Kontakta mig så kan vi titta på ett upplägg som skulle passa dig.