HERBALIFE - FÖR MIG

Att integrera Herbalife i min dagliga kosthållning är sedan en tid en självklarhet för mig. Innan jag provade Herbalife så var jag väldigt skeptisk till allt annat än "vanlig mat" men min nyfikenhet efter att ha sett andras resultat blev större än tvivlet så jag beslutade mig för att prova.

Jag fick hjälp med en plan och ett upplägg som passade mig. Resultaten lät inte vänta på sig. De stora fördelarna var att jag fick mycket mer energi, sömnen blev bättre och min mage mycket lugnare. Jag minskade också i fett % på ett sätt jag aldrig lyckats med hur mycket jag än tränade och hur strikt jag än var med min kost.

Ju mer tiden går och ju mer jag lär mig i ämnet nutrition och mat desto mer imponerad blir jag av Herbalife, forskningen bakom produkterna och deras näringsfilosofi.  

Reslutet för mig blev att jag minskade en klädstorlek, från strl 38 till 34/36 och jag blev alltså mer "deffad". Jag har lyckas hålla formen utan problem. Jag är i bättre form än någonsin och det blir bara bättre och bättre.

Just nu söker vi nyckelpersoner som vill vara med i vårt VÄXANDE TEAM. Är DU en av dem? Gå in på www.vardinegenchef.se/heru  och fyll i din intresseanmälan.
Jag ser fram emot att höra ifrån DIG!Vill du läsa mer om Herbalife och deras produkter så kan du gå in på deras hemsida.
WWW.HERBALIFE.SE
Vill du ta del av deras vetenskap eller fördjupa dig inom området näring och hälsa, titta in på:
 WWW.HERBALIFENUTRITIONINSTITUTE.COM

HERBALIFE INTERNATIONAL

Vilka är Herbalife?

  • Världens största hälsoföretag med 33% av världsmarknaden
  • Drygt 100 miljoner nöjda kunder i världen
  • Bedrivit verksamhet i över 36 år
  • Verksamt i 94 länder
  • Årlig omsättning på över 8 miljarder US dollar

Introducerad på NYSE 2005


Vill du handla?

Är du intresserad av att köpa något ur Herbalifes sortiment? Fyll i formuläret nedan eller hör av dig till mig så hjälper jag dig.

Eller logga in på min butik:
WWW.HERBASHOP.SE/HERU