HERBALIFE - FÖR MIG

Att integrera Herbalife i min dagliga kosthållning är sedan många år en självklarhet för mig. Innan jag provade Herbalife så var jag väldigt skeptisk till allt annat än "vanlig mat" men min nyfikenhet efter att ha sett andras resultat blev större än tvivlet så jag beslutade mig för att prova.

Resultaten lät inte vänta på sig. De stora fördelarna var att jag fick mycket mer energi, sömnen blev bättre och min mage mycket lugnare. Jag minskade också i fett %.

Ju mer tiden går och ju mer jag lär mig om nutrition och mat desto mer imponerad blir jag av Herbalife Nutrition och forskningen bakom produkterna och deras näringsfilosofi.  

Reslutet för mig blev att jag minskade en klädstorlek, från strl 38 till 34/36 och jag blev alltså mer "deffad". Jag har lyckas hålla formen utan problem. Jag är i bättre form än någonsin och det blir bara bättre och bättre.


Vill du läsa mer om Herbalife och deras produkter så kan du gå in på deras hemsida.
WWW.HERBALIFE.SE


Vill du ta del av deras vetenskap eller fördjupa dig inom området näring och hälsa, titta in på:
 WWW.HERBALIFENUTRITIONINSTITUTE.COM

HERBALIFE INTERNATIONAL

Vilka är Herbalife?

  • Världens största hälsoföretag med 33% av världsmarknaden
  • Drygt 100 miljoner nöjda kunder i världen
  • Bedrivit verksamhet i över 40 år
  • Verksamt i över 95 länder
  • Årlig omsättning på över 8 miljarder US dollar

Introducerad på NYSE 2005


Vill du handla något ur Herbalifes sortiment?

Om du är intresserad av att köpa något ur Herbalifes sortiment så hjälper jag dig gärna. Fyll i formuläret nedan eller hör av dig direkt till mig. Jag ser fram emot att få hjälpa dig vidare.

WWW.HERBASHOP.SE/HERU