TRÄNING

Om vi vet varför vi ska träna så blir det kanske inte lika svårt att göra det. Känslan som träning ger mig och min kropp är underbar. Det gäller både under själva träningspasset och efteråt.

Jag tycker om att variera min träning för att få lite olika effekt. Jag varvar mellan Tabata, löpning, MTB cykling och styrketräning på gym (utomhus eller inomhus). För mig innebär det att finna glädjen i att röra på mig, att använda min kropp - för att jag kan.

Det är verkligen härligt att träna i grupp, att få och ge energi till varandra. Men ibland kan en stund för sig själv i skogen, på en löprunda eller en cykeltur, vara riktigt härligt och välbehövligt. Det blir som en sorts meditation för mig. Jag vet att jag har diciplinen att komma iväg men det är långt ifrån alla som har det. Då kan det vara bra att ha en träningskompis eller en grupp att stötta sig på. Gör vad du behöver för att inte hamna ibland alla ursäkter.


Har du svårt att komma iväg på din träning? Svårt att komma iväg hemifrån av någon anledning? Varför inte då komma igång med din träning hemma?
Det finns bra hjälp och inspiration. 
Gå in på youtube och sök på #GetActiceNow med Samantha Clayton och hennes olika träningsprogram. Hon är suveränt bra.
Eller, varför inte använda dig av Herbalife träningsportal? https://fitness.video.herbalife.com/