OM MIG - HELENE

Kost, träning och hälsa har alltid legat mig varmt om hjärtat. När jag av egen erfarenhet märkte vilken skillnad det var att träna med "rätt bränsle" i kroppen fick träningen en helt annan dimension för mig. Att träna blev så mycket roligare och enklare,  framför allt fick jag resultat på min träning på ett helt annat sätt.
Jag tycker om att reflektera vad som får oss att må bra, prova mig fram och göra mina egna erfarenheter. Det är viktigt att  lyssna inåt, vad får mig att må bra? 

Jag undviker jag det som får mig att må mindre bra, eller rent av dåligt.

Jag vill inspirera mina medmänniskor gör aktiva val  kring sin kost och träning. Om vi inte tar oss tid till detta så kommer vi på sikt att få ta oss tid till att vara sjuka.

Jag har själv alltid tyckt om att träna och röra på mig men framför allt så tycker jag om att inspirera andra att också hitta glädjen att använda sin kropp, att ta hand om sig och skapa nya hälsosamma vanor. Det är en sann glädje att se individer växa och bli stärkta då menar jag inte bara muskler utan även den mentala delen. Låt oss vårda våra tempel till kroppar som vi bor i och se till att vi göra det vi kan för att vi ska vara starka och hålla, både fysiskt och psykiskt.
Det gäller att hitta balans i livet vilket inte är det lättaste alla gånger. Med några enkla verktyg och dagliga rutiner går det lättare att klara livspusslet och livets utmaningar som vi med säkerhet möter, på ett eller annat sätt.
 
Jag är född och uppvuxen i Täby norr om Stockholm men lever sedan 2001 i Visby med min familj. Jag stormtrivs på denna vackra ö. Här omges jag både av en otroligt vacker natur, underbara människor och dessa två komponenter ger mig en fantastisk livskvalité.