OPTIMAL FRUKOST

Frukosten är dagens viktigaste mål. Breakfast kommer från "Break the fast" dvs bryta fastan efter natten. Svårigheten med frukosten kan vara att få till rätt balans i den. Idag innehåller väldigt mycket av det vi äter "dolt socker". Så resultatet blir tyvärr alltför ofta att många får i sig för stor del snabba kolhydrater, för lite protein, för lite fibrer och för lite näring i sin frukost och har det väl börjat så redan på morgonen så är det stor risk att resterande del av dagen får ett ojämnt blodsocker och skapar sötsug, energisvackor och ojämt humör.

Idag är det tyvärr många som inte ens äter frukost och av de som äter frukost så består den till stor del av snabba kolhydrater. Du är väl inte en av dessa hoppas jag? Om du är det, hör av dig till mig så hjälper jag dig gärna.

Att få hjälpa dig att hitta en bra, hållbar frukostvana är min uppgift. Tänk om jag kan få hjälpa dig så att du får bättre dagar. 

Gå gärna in på länken: WWW.OPTIMALFRUKOST.SE/HERU

Så här ser min frukost ut:


För att jag ska få bästa starten på dagen så är jag väldigt mån om att hålla mina frukostrutiner. Så här ser de ut sedan många år tillbaka:
När jag kliver upp på morgonen så tar jag ett stort glas vatten. I vattnet blandar jag i Herbalife Aloe örtkoncentrat (Mango smak). Efter det så tar jag min Herbalife måltidsshake där jag har både Formula 1, Protein Drink Mix och Personligt Protein i.
Jag blandar med vatten och varierar att smaksätta dem med olika frusna bär/fröer/nötter. Till det tar jag mina kosttillskott med ett glas vatten. Efter det tar jag en kopp med varm Herbalife Instant Örtdryck Original, (som ett nyttigt kaffe)

Vill du ha lite tips på hur du kan blanda din Herbalife shake? Gå in på:
WWW.MYHERBALIFESHAKE.COM